MeritAktiva-ulkoistuspalvelut

Käytätkö yrityksesi taloushallintajärjestelmänä Merit Aktiva-ohjelmaa, joka on yrittäjille kehitetty pilvipohjainen kirjanpito- ja laskutusohjelmisto? Tilisuunta Oy on Merit Aktivan kumppanitilitoimisto ja meillä on pitkäaikainen kokemus järjestelmän käytöstä.

Onko yritystoimintasi kasvanut tai onko oma ajankäyttösi niin kuormitettu, että tarvitsisit lisäresursseja taloushallinnon asioihin? Työntekijän palkkaaminen voi olla liian iso kynnys, mutta me voimme auttaa sinua tarjoamalla ulkoistettuja taloushallinnon palveluita. Meiltä löytyy asiantuntemusta Merit Aktivan käyttöön ja voimme tarjota sinulle myös muita palveluita tarpeesi mukaan. Voimme hoitaa kirjanpidon lisäksi esim. myyntilaskutuksen, ostolaskujen maksatuksen, viranomaisilmoitukset ja tarvitsemasi säännöllisen raportoinnin.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin räätälöidään sinulle sopiva palvelupaketti yrityksesi taloushallintoon ja tarvittaessa muidenkin toimistotöiden hoitamisesta. Pystymme tarjoamaan palveluita etäisyyksistä riippumatta nykyaikaisia yhteyksiä ja työvälineitä hyödyntäen.