Tilitoimistopalvelut metsäkoneyrityksille

Metsäkonealan työehtosopimuksen mukainen palkanlaskenta

Metsäkoneyritysten palkanlaskenta on Tilisuunta Oy:n erityisosaamista. Käytössämme on metsäkonealalle yhdessä Koneyrittäjien liiton kanssa suunniteltu PalkkaLastu-palkanlaskentaohjelma. Ohjelma sisältää metsäkonealan työehtosopimuksen ja muut alaan liittyvät erityislaskennat. Laskemme työntekijöitteisi palkat ja lähetämme heille palkkalaskelmat. Toimitamme sinulle tiedot pekkaspäivien ja vuosilomapäivien kertymistä, sekä teemme tarvittaessa tasoittumisjaksoseurannan. Osaamme myös suositella yrityksellesi sopivat kannustepalkkauskäytännöt.

Tarjoamme myös käyttöösi erilaisia vaihtoehtoja työaikatiedon sähköiseen keräämiseen. Esimerkiksi NettiSavotta-palvelulla työntekijäsi kirjaavat työtunnit ylös. Sinun tehtäväksi jää vain hyväksyä ne, ja palkanlaskijasi noutaa tiedot palkanlaskentaan ajallaan. Palkanlaskijasi tuntee toimialasi ja hoitaa palkkojen laskennan ja maksatukset ilmoittamiesi tietojen perusteella sovitun aikataulun mukaisesti

Siirrämme lakisääteiset tiedot viranomaisille sekä verohallintoon ja jäsenmaksut ammattiliittoihin. Kirjanpitäjäsi tuntee alasi työlainsäädännön ja työehtosopimukset sekä muutokset ja saat häneltä apua myös niiden tulkinnassa. Teemme palkkoihin liittyvät todistukset, sekä kaikki palkanlaskentaa liittyvät vuosi-ilmoitukset.

Tarjoamme metsäkoneyritysten palkanlaskentapalveluita ympäri Suomea sijaitseville yrityksille. Kaikki aineisto on siirrettävissä sähköisesti, joten perinteistä paperien toimittamista ei enää tarvita.

Metsäkoneyrityksen kirjanpito

Toimita tositteet ja muu kirjanpitoaineistosi meille, ja me huolehdimme lopusta. Jos haluat päästä eroon papereista, hoidamme kirjanpitosi sähköisessä muodossa, ja saat aina ajan tasalla olevaa tietoa. Kirjanpitoaineisto käsittää myyntilaskut, ostolaskut, tiliotteet sekä käteiskuitit. Tarjoamme kirjapitopalvelut sinun yrityksesi tarpeisiin sovitettuina.

Henkilökohtainen kirjanpitäjäsi luotsaa yritystäsi kirjanpito-, ja verotusasioissa ja hoitaa myös tilinpäätöksen ja kaikki ilmoitukset viranomaisille ajallaan. Saat kirjanpitojakson jälkeen raportin, josta selviää tilinpäätöstasoiset tulostiedot sekä liiketoiminnan keskeiset taloudelliset tunnusluvut.

Muut puunkorjuualan palvelut

Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi saat meiltä myös muita toimisto- ja hallintopalveluita. Teemme yhteistyötä Tietohippu Oy:n kanssa ja tarjoamme Savotat-järjestelmään linkitettyjä taloushallintopalveluita. Voimme tehdä urakanantajan tilitysten seurannan ja aliurakoitsijatilitykset. Voit myös hankkia meiltä Savotat-järjestelmään liittyviä seurantapalveluita.

Helpota yrityksesi arkea ja ota meidät taloushallinnon apulaiseksi. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva palvelupaketti.