Palvelumme

Asiakaslähtöistä palvelua yrityksesi tarpeisiin

Kartoitamme ennakkoon haluamasi palvelut. Räätälöimme palvelut ja ohjelmistot kustannustehokkaasti sinun yrityksesi tarpeisiin sovitettuina. Yleiskäyttöisten taloushallintojärjestelmien lisäksi meillä on käytössä erilaisia toimialakohtaisia sovelluksia. Maksat vain siitä mitä todella tarvitset.

Kirjanpito

Henkilökohtainen kirjanpitäjäsi luotsaa yritystäsi kirjanpito-, tilinpäätös- ja verotusasioissa

Kun toimitat tositteet ja muun kirjanpitoaineiston meille, huolehdimme me lopusta. Kirjanpitoaineisto käsittää myyntilaskut, ostolaskut, tiliotteet sekä käteiskuitit. Tarjoamme kirjapitopalvelut sinun yrityksesi tarpeisiin sovitettuina. Kirjanpito voidaan tehdä kuukausittain, neljännesvuosittain tai kalenterivuosittain toiminnan laajuuden mukaan.

Palvelut sopimuksen mukaan:
▪ Kirjanpito ja raportit
▪ Arvonlisäverojen ilmoitus
▪ Tilinpäätös
▪ Veroilmoitukset

Perinteinen tai sähköinen kirjanpito
Perinteinen paperinen kirjanpito puoltaa yhä usein paikkansa, ja se on kustannustehokas tapa toimia kun tositteita on vähän. Jos kuitenkin haluat päästä eroon papereista, hoidamme kirjanpitosi sähköisessä muodossa, ja saat aina ajan tasalla olevaa tietoa.

Ostolaskut
Lähetämme hyväksytyt ostolaskut maksuun ja pidämme ostoreskontrasi ajan tasalla. Saat meiltä myös dokumenttien skannauspalvelun, jolloin aineistosi voidaan lukea automaattisesti paperittomaan kirjanpitoon.

Palkanlaskenta

Palkanlaskijasi tuntee toimialasi ja auttaa sinua suunnistamaan lakien ja työehtosopimusten kiemuroissa.

Hoidamme palkkojen laskennan ja maksatukset ilmoittamiesitietojen perusteella sovitun aikataulun mukaisesti. Kirjanpitäjäsi tuntee alasi työlainsäädännön ja työehtosopimukset sekä muutokset ja saat häneltä apua myös niiden tulkinnassa.

Palvelut sopimuksen mukaan:
▪ Palkkojen ja luontoisetujen laskenta
▪ Palkkalaskelmien toimitus ja palkkatodistukset
▪ Palkanmaksatusten hoitaminen
▪ Tarvittavat viranomaisilmoitukset
▪ Matkalaskut

Maksuliikenne

Laskutuspalvelu
Hoidamme myyntilaskutuksen, haemme viitetiedot maksuista, pidämme myyntireskontran ajan tasalla ja lähetämme tarvittaessa saatavat myös perintään.

Muut palvelut

Saat meiltä lisäksi erilaisia toimialakohtaisia toimisto- ja hallintopalveluita. Jos käytössäsi on Merit Aktiva -ohjelma ja tarvitset lisäresursseja yrityksesi hallintoon, tarjoamme ratkaisuksi Merit Aktiva -ulkoistuspalvelut. Tutustu myös esimerkiksi metsäkonealan yrityksille tuotteistettuihin palveluihin.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva palvelupaketti.